NFT

NFT svojom pojavom na tržištu donose potpuno novu dinamiku procesa u zabavnoj industriji. Oni vraćaju kontrolu u ruke umjetnika te im donose novi oblik interakcije s njihovom publikom. 

Uptown Music Records nudi sve usluge vezane uz proizvodnju NFT-a:

  • Osmišljavanje, odabir Blockchain platformi i programiranje
  • Osmišljavanje Smart Contract i Utility strategije
  • Promotivne aktivnosti na svim kanalima

GLAZBENA PROMOCIJA

Dobra pjesma samo je polovica uspjeha. Domaća scena je puna talenata, ali rijetki će ispuniti potpuni potencijal svoje medijske izloženosti. Visoki standardi industrije prisiljavaju izvođače na dodatne angažmane koji sežu daleko van područja glazbe, pjesama i koncerata.

Za nas glazbena promocija nije štampanje generičkih priopćenja već predstavljanje izvođača u pravom svijetlu, na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Uz naše promotivne aktivnosti kroz digitalne kanale i tradicionalne medije, izvođači će imati više vremena za stvaranje nove glazbe.

PRODUKCIJA

Oduvijek se zna kolika je moć dobre pjesme, one koja zaokuplja pažnju već na prvo slušanje i pobuđuje emociju. Svim svojim klijentima savjetujemo da dobru pjesmu potvrde i dobrim videospotom. Dobar videospot može zaokružiti, naglasiti i osnažiti doživljaj pjesme. Nudimo usluge produkcije, snimanja, montiranja, koloringa i pisanja scenarija video spotova.

AUDIO PRODUKCIJA

VIDEO + FOTOGRAFIJE

Organizacija evenata

Smisao evenata je doživljaj, iskustvo. Mi volimo višedimenzionalne pristupe i dodane vrijednosti, stoga je naš event rijetko samo event, a izglednije serija ugodnih iznenađenja koja kreiraju taj poseban osjećaj koji ostaje nakon samog događaja.

Kontaktirajte nas