Uptown Records logo - bijeli

Pravne napomene

PRAVNI UVJETI KORIŠTENJA

Pristupom internetskim stranicama UPTOWN j.d.o.o. (u daljnjem tekstu: Uptown j.d.o.o.) www.uptownrecords.eu/nft potvrđujete da pristajete na primjenu Uvjeta korištenja internetskih stranica Uptown j.d.o.o. i njihove pravne učinke. Uptown može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete korištenja internetskih stranica www.uptownrecords.eu/nft bez prethodne obavijesti te će tako promijenjene Uvjete korištenja objaviti na ovoj internetskoj stranici. Izmjene Uvjeta primjenjuju se od dana objave.

Ukoliko ne pristajete na primjenu Uvjeta korištenja, molimo Vas da ne pristupate ovoj internetskoj stranici. Svako korištenje www.uptownrecords.eu/nft podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima.

Svi sadržaji objavljeni na www.uptownrecords.eu/nft vlasništvo su Uptown j.d.o.o. i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te za individualnu upotrebu. Sadržaji se ne smiju kopirati, mijenjati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez izričitog pristanka Uptown j.d.o.o.

Uptown j.d.o.o. uložit će razumne napore da održi www.uptownrecords.eu/nft stranice funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu potpune, točne i pouzdane. Uptown j.d.o.o. nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije.

Uptown j.d.o.o. zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.uptownrecords.eu/nft, u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave ili posebne obavijesti. Uptown j.d.o.o. se ne obvezuje na ažuriranje pisanih materijala ili proizvoda i usluga koji su objavljeni na internet stranicama.

Sadržaj ove stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada Uptown j.d.o.o. ili je ustupljeno Uptown j.d.o.o., a u vlasništvu je trećih osoba. Uptown j.d.o.o. također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice. Stranica www.uptownrecords.eu/nft sadrži zaštitne znakove ili koje drugo intelektualno vlasništvo Uptown j.d.o.o. ili trećih osoba. Niti jedan sadržaj na ovim stranicama se ne smije upotrebljavati bez odobrenja Uptown j.d.o.o.

Svaka povreda navedenih prava, namjerna ili slučajna, predstavlja kršenje uvjeta korištenja materijala s internet stranica i podliježe materijalnoj i kaznenoj odgovornosti.

MJERODAVNO PRAVO
Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korištenja internetskih stranica www.uptownrecords.eu/nft mjerodavno je hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja internetskih stranica Uptown j.d.o.o. ili u svezi s njima mjerodavni su samo hrvatski sudovi te se utvrđuje mjesna nadležnost suda u Zagrebu. Distribucija podataka i materijala objavljenih na internet stranicama Uptown j.d.o.o. može, u određenim jurisdikcijama, biti ograničena zakonom, te se svaka osoba mora upoznati s takvim propisima i postupati sukladno njima, a Uptown j.d.o.o. ne odgovara za pristup internet stranicama sa područja gdje je njihov sadržaj ograničen ili zabranjen.

SIGURNA KUPNJA
Potpuno ste sigurni dok kupujete na internetskim stranicama www.uptownrecords.eu/nft. Sva podatkovna komunikacija između naše internetske trgovine i vašega internetskog preglednika enkriptirana je i potpuno sigurna. Sve informacije, poput broja kreditne kartice, vašeg imena i ostalih osobnih podataka sigurno su pohranjene tako da ni jedna neovlaštena osoba nije s njima upoznata.

Uptown j.d.o.o.
direktor
Tin Galetović