Uptown Records logo - bijeli

Opći uvjeti

Opći uvjeti kupoprodaje za proizvode Uptown kripto shopa

Uptown j.d.o.o. nije pružatelj novčanika, broker, financijska institucija ili vjerovnik. Usluge koje se nude na platformi samo su administrativne prirode. Kako biste u potpunosti koristili uslugu, možda ćete morati koristiti novčanik treće strane.

Kako biste kupili kripto imovinu (NFT), potreban vam je novčanik treće strane koji mora biti povezan sa uptownrecords.eu/nft. Korištenjem novčanika u vezi s uslugom, suglasni ste da koristite taj novčanik prema odredbama i uvjetima primjenjivog pružatelja novčanika treće strane. Novčanicima ne upravlja niti ih održava Uptown j.d.o.o.. Uptown j.d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakve probleme u vezi s vašim novčanikom.

Unutar ograničenja primjenjivog zakona, Uptown j.d.o.o. zadržava pravo pregleda, ažuriranja i izmjene usluge i ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku. Vi ste odgovorni za redovito pregledavanje ovih uvjeta i odredbi. Nastavak korištenja i pregledavanja web stranice nakon takvih promjena predstavljat će vaš pristanak na takve promjene.

Osim ako Uptown j.d.o.o. izričito ne navede drugačije u pisanom obliku, Usluga i sadržaj sadržan u njoj, te kripto imovina navedena u njoj pružaju se na osnovi “kakva jest” i “kako je dostupna” bez jamstava ili uvjeta bilo koje vrste, bilo izričitih ili podrazumijevanih .

Uptown j.d.o.o. ne jamči da će usluga:
a) zadovoljiti vaše zahtjeve;
b) biti dostupna bez prekida, pravovremeno i sigurno.

Kripto imovina je nematerijalna digitalna imovina. Ona postoji samo na temelju zapisa o vlasništvu koji se održava u blockchainu. Svaki prijenos vlasništva koji se može dogoditi u bilo kojoj jedinstvenoj digitalnoj imovini događa se u decentraliziranoj glavnoj knjizi unutar blockchaina. Uptown j.d.o.o. ne jamči da Uptown j.d.o.o. može izvršiti ili na drugi način kontrolirati prijenos vlasništva ili prava na bilo koju kripto imovinu.

Uptown j.d.o.o. nije strana u bilo kakvom ugovoru između korisnika. Vi snosite punu odgovornost za provjeru identiteta, legitimnosti i autentičnosti kripto imovine koju kupite od prodavača trećih strana koristeći uslugu i mi ne polažemo nikakva potraživanja u vezi s identitetom, legitimnošću, funkcionalnošću ili autentičnošću korisnika ili kripto imovine (i/ ili bilo koji sadržaj povezan s njima) vidljiv na Usluzi.

Prihvaćate da vam vlasništvo nad digitalnom imovinom (NFT) dostupnom ili kupljenom na web-mjestu može dati pravo pregledavanja, pohranjivanja, razmjene, prodaje i javnog prikazivanja NFT-a, ali ne dopušta niti implicira komercijalnu upotrebu ili vlasništvo nad intelektualnim vlasništvom nad robnom markom, dizajnom, glazbom, videom, umjetnosti ili drugim medijima prikazanima u NFT-ovima vaše digitalne imovine, osim ako nije drugačije navedeno.

Uptown j.d.o.o. nije odgovoran za trajne gubitke zbog ranjivosti ili bilo koje vrste kvara, abnormalnog ponašanja softvera (npr. novčanika, pametnog ugovora), blockchaina ili bilo koje druge značajke kripto imovine. Uptown j.d.o.o. nije odgovoran za gubitke zbog kasnog izvješćivanja programera ili predstavnika (ili nikakvog izvješća) o bilo kakvim problemima s blockchainom koji podržava kripto imovinu, uključujući forkove, probleme s tehničkim čvorovima ili bilo koje druge probleme koji kao posljedicu imaju gubitke sredstava.

Prihvaćate i potvrđujete:

a) Vrijednost NFT-ova je subjektivna, a cijene imovine blockchaina izuzetno su nestabilne. Oscilacije u cijeni druge digitalne imovine mogle bi materijalno i negativno utjecati na kripto imovinu, koja također može biti podložna značajnoj volatilnosti cijena. Ne možemo jamčiti da bilo koji kupac kripto imovine neće izgubiti novac.

b) Vi ste isključivo odgovorni za utvrđivanje koji se porezi, ako ih ima, primjenjuju na vaše transakcije kripto imovine. Uptown j.d.o.o. nije odgovoran za određivanje, zadržavanje, prikupljanje, prijavu ili doznaku poreza koji se primjenjuju na transakcije kripto imovine.

c) Postoje rizici povezani s korištenjem proizvoda temeljenih na Internetu i blockchainu (kao što su kripto imovina i kriptovalute), uključujući, ali ne ograničavajući se na, rizik od hardvera, softvera i internetskih veza, rizik od uvođenja zlonamjernog softvera i rizik da treće strane mogu dobiti neovlašteni pristup vašem računu i/ili novčaniku treće strane i/ili informacijama pohranjenim u vašem novčaniku. Prihvaćate i potvrđujete da Uptown j.d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakve komunikacijske neuspjehe, smetnje, pogreške, izobličenja ili kašnjenja do kojih možete doći tijekom korištenja usluge, bez obzira na to kako su uzrokovani.

d) Nedostatak korištenja ili javnog interesa za stvaranje i razvoj distribuiranih ekosustava mogao bi negativno utjecati na razvoj tih ekosustava i povezanih aplikacija, te bi stoga također mogao negativno utjecati na potencijalnu korisnost ili vrijednost kripto imovine.

e) Regulatorni režim koji regulira blockchain tehnologije, kriptovalute, nezamjenjive tokene i druge stavke temeljene na kriptu je neizvjestan, a novi propisi ili politike mogu materijalno nepovoljno utjecati na razvoj usluge i korisnost kripto imovine.

U najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, Uptown j.d.o.o. ni u kojem slučaju neće biti odgovorna vama ili bilo kojoj trećoj strani za:

a) bilo kakvu izgubljenu dobit ili bilo koju neizravnu, posljedičnu, egzemplarnu, slučajnu, posebnu ili kaznenu štetu koja proizlazi iz ovih uvjeta, Usluge ili bilo koju štetu povezanu s gubitkom prihoda, gubitkom dobiti, gubitkom posla ili očekivane uštede, gubitkom korištenje, gubitak dobre volje ili gubitak podataka i jesu li uzrokovani strogom odgovornošću ili deliktom (uključujući nemar), kršenjem ugovora ili na drugi način;

Pristup uslugama i njihovo korištenje su prema vlastitom nahođenju i riziku te ćete isključivo vi biti odgovorni za bilo kakvu štetu na vašem računalnom sustavu ili mobilnom uređaju ili gubitku podataka koji iz toga proizađu.
Bez obzira na bilo što sadržano u ovim Uvjetima, zadržavamo pravo, bez prethodne najave i prema vlastitom nahođenju, ukinuti vaše pravo pristupa ili korištenja usluge u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga ili bez razloga, a vi potvrđujete i slažete se da nećemo imati odgovornost ili obvezu prema vama u takvom slučaju te da nećete imati pravo na povrat bilo kojeg iznosa koji ste nam već platili, u najvećoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom.

Uptown j.d.o.o
direktor Tin Galetović